Cele mai importante accesorii ale unui telefon

Telefonul este unul dintre acele obiecte indispensabile in zilele noastre, asa ca majoritatea persoanelor cand pleaca de acasa se asigura in primul ca si-au luat telefonul la ei, deoarece acesta poate fi folosit in atat de multe scopuri de la a suna pe cineva pana la a cauta anumite informatii pe Google. In randurile de mai jos voi enumera cele mai importante accesori pe care ar trebui sa le ai la telefonul tau.

Voi incepe lista cu incarcatorul. Cred ca este cel mai important accesoriu care poate exista la un telefon, pentru ca in momentul in care nu mai ai baterie fara incarcator nu ai mai putea sa il folosesti. Legat de incarcator, in cazul in care esti in masina si nu au o priza pentru a-ti incarca telefonul, este foarte util si incarcatorul auto, asa ca il voi include si pe acesta in lista accesoriilor importane. Daca nu ai masina, dar nu esti intr-un loc unde dispui de o priza, bateria externa este foarte utila. Asa ca, legat de incarcarea telefonul am identificat trei accesorii foarte importante, utilizate in situatii diferite sau locuri diferite. Incarcatorul trebuie sa vina la pachet cu telefonul achizitionat, iar in plus, in cutie ar mai trebui sa existe si castile. 

De asemenea si castile sunt un accesoriu important atunci cand esti afara si vrei sa asculti muzica dar fara a-i deranja pe cei din jurul tau, sau daca vorbesti la telefon si ai prea multe obiecte in mana si nu iti poti tine telefonul la ureche, castile sunt bine venite. 

Alte accesorii extrem de importante sunt husa si folia, pe care ar fi indicat sa ti le cumperi inca de cand ti-ai cumparat telefonul, ca in cazul in care il scapi sa fie protejat pentru a nu trebuie sa inlocuiesti sticla la Samsung Galaxy A7 2016

Alt accesoriu destul de important este cardul de memorie. Acesta nu este utilizat doar in cazul in care telefonul tau nu are o memorie asa de mare, dar este foarte util atunci cand vrei sa iti transferi pozele sau fisierele de pe telefon intr-un laptop sau calculator. Bineinteles, poate fi folosit si in cazul in care telefonul tau nu are o memorie foarte mare, cardul aduce o imbunatatire memoriei telefonului tau. 

Astfel, exista o serie intreaga de accesorii care sunt atat de importante pentru tine si telefonul tau si din punct de vedere al protectiei precum husa si folia, dar si din punct de vedere al bateriei precum incarcatorul auto sau simplu sau bateria externa. Si cardul de memorie este esential fie ca vrei sa transferi fisiere de pe telefon pe laptop, fie ca nu ai suficienta memorie. Castile sunt foarte utile in spatiul public pentru a asculta muzica, dar si pentru convorbiri, astfel ca ai mainile libere, nu trebuie sa ti telefonul la ureche.