Cele mai rele locuri in care poate sta Amazon Echo

Daca nu ai un asistent vocal si te gandesti sa iti cumperi unul, Amazon Echo este un asistent vocal potrivit, iti poate spune cum este vremea afar pentru a sti daca trebuie sa te imbraci gros sau subtire, poate fi pe post de alarma de dimineata, ii poti spune sa iti redea melodiile favorite si multe altele. Dar daca credeai ca poti aseza asistentul vocal in orice loc al casei tale pentru ca el oricum te va auzi, sa stii ca ai crezut gresit pana acum. Exista cateva locuri in care nu ar trebui sa iti pui asistentul vocal pentru ca risti sa iti fie perturbata securitatea si confidentialitate. 

Ideea a avea Echo in baie nu este o idee atat de buna, dar daca vrei neaparat sau ai neaparat nevoie ca el sa fie in baie, atunci asigura-te ca il vei aseza intr-un loc mai indepartat de toaleta, il poti lipi pe un perete, dar sa te asiguri ca acesta nu este in pericol sa cada, aseaza-l mai aproape de o priza pentru a-l putea incarca si cat mai departe de cada, pentru ca nu cumva sa cada in apa sa se strice. 

Nu iti aseza asistentul vocal langa o chiuveta, nu il aseza langa apa. Aseaza-l cat mai departe de chiuveta, aseaza-l intr-un loc unde sa fie ferit de apa sau se alte sosuri care pot sa stropeasca langa aragazul din bucatarie, pentru a ramane curat si pentru a nu-i afecta sunetul. 

Tine-ti Echo-ul departe de ferestre. Oameni care se afla afara pot sa aiba foarte usor acces la Echo si ii poate oferi comenzi si pot avea acces si la alte dispozitive inteligente din casa ta. De exemplu, daca masina este conectata la asistentul vocal, cineva de afara ii poate spune sa porneasca masina. Inca nu a existat niciun astfel de caz dar este posibil daca cineva iti vede asistentul vocal la fereastra. 

Nu aseza asistentul vocal sub televizor sau in jurul televizorului, pentru ca exista reclame care pot spune “Alexa”, iar asistentul tau se va activa. Nu doar ca iti perturba atentia, dar v si inregistra ce se va spune dupa activare, ceea ce iti risca securitatea si confidentialitate. 

Amazon Echo poate fi asezat in coltul unei camere, dar departe de ferestre; intr-un loc unde este vizibil pentru tine pentru a vedea cand se aprinde lumina; pe noptiera; pe blatul de la bucatarie departe de chiuveta; montat pe un perete departe de fereastra. 

Acestea fiind spuse, daca ai un Amazon Echo este indicat sa nu il asezi in aceste locuri mentionate anterior atat pentru a nu-l strica udandu-l cu apa, dar si pentru a-ti pastra confidentialitatea si securitatea, plaseaz-l in locuri sigure departe de ferestre si chiuvete.