Cele mai bune saltele cu aer din 2020

Daca de obicei nu reusesti sa ai o odihna asa cum ar trebui, daca ai un pat care nu este prea comod, daca nu poti sa dormi bine in orice pat, probabil ai avea nevoie de o saltea de aer. Doar ca saltelele de aer nu sunt atat de rezistente ca cele traditionale, dar este bine sa ai macar una, ca in cazul in care ai musafiri care raman peste noapte, sa aiba un somn odihnitor. Salteaua gonflabila este foarte utila atunci cand calatoresti, nu ocupa prea mult spatiu si este si confortabila. Daca vrei sa afli care sunt unele dintre cele mai bune saltele de aer, urmareste randurile de mai jos.

SoundAsleep Dream Series este una dintre cele mai scumpe saltele de aer, costa 120 de dolari, dar este durabila. Salteaua are o multime de recenzii de 5 stele pe Amazon. Compania spune ca salteaua are un dublu aer inalt si este mai inalta, in inaltime are 18 cm. Majoritatea modelelor vin la pachet cu o pompa electrica foarte puternica. Pentru umflarea, respectiv dezumflarea completa a saltelei, cu acea pompa electrica a fost nevoie de 3,5 minute. Este confectionata dintr-un plastic rigid, dar care este usor de pliat si infasoara  intr-un rucsac cu ajutorul cordonului sau si il poti trasnporta foarte usor in cazul in care vrei sa pleci intr-o excursie.

Intex Comfort Dura-Beam are un echilibru perfect intre pret si calitate. Este o saltea mai ieftina si totusi este construita din materiale de calitate, are camere de aer orizontale si este chiar foarte confortabila. Si aceasta vine la pachet cu o pompa electrica, doar ca aceasta nu este chiar atat de puternica precum sunt altele. Partea superioara si laterala a saltelei sunt acoperite de un material din catifea care este mai rezistent la perforare. Este una dintre cele mai inalte saltele, are 22 cm inaltime. Este suficient de mare incat sa incapa 2 persoane si nu se vor deranja una pe cealalata.Salteaua se va livra cu o punga care este conceputa pentru a se depozita. 

Lightspeed Outdoors Air Bed este conceputa pentru camping si vine la pachet cu o pompa electrica, o punga pentru depozitare, o baterie. Din pacate, aceasta saltea nu se umfla atat de tare ca altele. Intr-un test, s-a umflat timp de 6 minute si nu s-a ajuns sa fie asa cum era de dorit. Salteaua este construita din poliuretan termoplastic si miroase mai putin a plastic decat alte modele. Este o saltea mai mica decat alte modele, are 55x 79 cm.

Prin urmare, daca ai nevoie de o saltea foarte comoda, fie ca vrei sa fie de reverva cand doarme cineva la tine, fie ca obisnuiesti sa mergi in camping si vrei sa dormi bine sau chiar sa dormi chiar tu pe ea, poti sa alegi din modelele anterioare.