Chromebook-uri pentru orice buget

Indiferent pentru ce ai nevoie de un Chromebook, chiar daca ai un buget mai mare sau esti limitat la unul mai mic, el isi va face datorita si se va descurca in realizarea diverselor activitati. Multe persoane se orienteaza catre modelele cu ecran tactil, care pot fi si laptop si tableta. In randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai bune modele de Chromebook-uri si mai scumpe, dar si mai ieftine. 

Asus Chromebook Flip C434 costa 599 de lire sterline, carcasa este din aluminiu, are un ecran de 14 inci, care este acoperit cu o folie de sticla plata, ecranul este luminos. Tastatura este buna si mai receptiva decat la unele MacBook. Are un slot pentru un microSD, un port USB si doua porturi USB-C. Ecranul tactil este unul bun. Ruleaza aplicatii si jocuri Android, care nu se gasesc mereu pe dispozitivele Chrome OS. 

Acer CB3-431 Chromebook 14 costa 278 de lire sterline, are un display Full HD de 14 inci, iar rezolutia poate sa scada si la 720 pixeli HD. Este dotat cu un procesor Intel Celeron dual-core si se poate descurca cu editarea Google Docs si jocuri Android. Este usor, subtire si usor de transportat. Durata de viata a bateriei este de 12 ore.

Google PixelBook costa 999 de lire sterline, are un ecran tactil de 2400 x 1600 si un stilou, care se vinde separat la 99 de lire sterline. Este confectionat din aluminiu, este usor, trackpad-ul este din sticla si tastatura este premium. Durata de viata a bateriei este buna, dar nu este cea mai buna, iar difuzoarele sunt destul de slabe. Are un procesor de-a 8-a generatie Intel. 

Acer Chromebook Spin 13 costa 300 de lire sterline, este usor de transportat, fiind subtire si avand o greutate mica. Trackpad-ul este din Gorilla Glass, este confectionat din aluminiu. Ecran tactil este de 13,5 inci cu o rezolutie de 2256 x 1504 pixeli. Durata de viata a bateriei este de 10 ore si sunt doua modele, unul are Core i3 si altul Core i5. Difuzoarele nu sunt atat de bune. Are o memorie RAM de 8 GB si spatiul de stocare poate fi de 64 GB pana la 128 GB.

Dell Chromebook 11 3100 2-in-1 costa 495 de lire sterline, ecranul este protejat de Gorilla Glass, trackpad-ul este mare, reactioneaza bine si tastatura este iluminata. Ecranul este de 11,6 inci HD, are un procesor Intel Celeron de 4 GB memorie RAM si durata de viata a bateriei este de 13 ore. 

Prin urmare, dac esti in cautarea unui Chromebook, nu trebuie sa fii dezamagit ca nu ai un buget suficient de mare, pentru ca sunt si modele mai ieftine care sunt bune. Exista diverse modele de Chromebook pentru orice buget, fie el mare sau mic.