Huse pentru Galaxy S20

Daca ai cheltuit o suma destul de mare de bani pentru un Samsung Galaxy S20, ar trebui sa il protejezi cu o husa foarte buna, pentru ca reparatiile sunt destul de costisitoare. Daca vrei sa iti cumperi o husa doar nu sti care este cea mai buna pentru S20, in randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune huse. 

Mous Limitless 3.0 costa 40 de lire sterline si ofera o protectia mare telefonului. Este confectionata din nuc si bambus, are un design interesant si nou. Pentru 5 lire in plus, vei obtine un material sintetic rezistent la caldura si foarte puternic. Aceasta companie de huse este renumita prin faptul ca au fost scapate telefoane cu aceasta husa de pe macarele, iar telefonul se afla intr-o stare buna. Mai exista modelul in care iti poti tine cardurile, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa ai mereu la tine portofelul iar preturile incep de la 25 de lire sterline. 

Caseology Parallax este mai ieftina, costa 13 lire sterline, este o husa mai moale, are o bara de protectie mai dura si asigura protectie impotriva socurilor. In jurul ecranului, husa este putin ridicata pentru a reduce sansele de zgarieturi. Are un model foarte interesant pe spate. Husa se gaseste in mai multe culori, printre care si visiniu si arata destul de premium pentru 13 lire sterline. 

Otterbox Defender Series Pro costa 50 de lire sterline, este o husa robusta si transforma telefonul subtire, intr-unul foarte gros. Ii adauga telefonului o grosime de 15 mm si o greutate suplimentara de 127 g. Pe langa aceste aspecte, pentru unii mai neplacute, husa este foarte durabila si rezistenta. Este o husa potrivita pentru cei care lucreaza in domeniul constructiilor sau alte domenii cu risc mare de a-ti scapa telefonul. 

Spigen Slim Armor costa 15 lire sterline, este o husa subtire si este confectionat din plastic mai dur si un cauciuc mai moale. Daca nu vrei ca husa sa iti faca telefon mai gros, aceasta este una potrivita pentru ca este subtire. 

Husele de la Samsung costa 20 de lire sterline si se gasesc intr-o varietate mare de culori. Husele sunt mate, din silicon si moi, au o grosime de 1,4 mm, asa ca nu va fi o problema pentru incarcarea wireless. 

Pela Rise se gaseste intre 35 si 40 de lire sterline si este o husa biodegradabila. Este confectionata din biopolimer, pe baza de plante, materiale reciclate si fibre de paie de in. Este subtire si ofera o protectie mare. 

Prin urmare, daca ti-ai cumparat un Galaxy S20, cu siguranta vei vrea sa iti cumperi si o husa de protectie, pentru ca nu cred ca esti dispus sa mai platesti eventualele reparatii care sunt destul de scumpe. Poti sa alegi din modelele de huse prezentate anterior, ele fiind unele dintre cele mai bune.