Birouri pentru acasa

Daca ai lucrat o perioada de acasa, dar cand te intorci la munca nu vei lucra toata saptamana la birou, ci vei mai lucra si de acasa, trebuie sa iti creezi acasa mediul in care sa te simti ca la birou pentru a fi mai productiv. Pe langa computere, tastaturi, mouse-uri, casti si alte dispozitive necesare pentru munca de acasa, biroul este si el destul de important. In randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune birouri pentru acasa. 

YouKube este un birou foarte scump, de gradina, pretul sau incepe de la 5,995 lire sterline, este foarte elegant, are un finisaj foarte atractiv, este disponibil in 3 dimensiuni, de la 2 m x 2,4 m. Are 3 niveluri de izolatie, are o fereastra de colt cu geam termopan, o membrana impermeabila. Pentru a se instala este nevoie fie de o fundatie de beton, fie ca biroul sa fie prins in suruburi. Are prize duble, LED-uri, incalzitor si un panou electri. 

Biroul de la Stykka costa 480 de lire sterline, este construit in Copenhaga, este din carton, dar este suficient de puternic pentru a rezista utilizarii zilnice si este fixat prin cabluri. Cartonul din care este construit este reciclabil, are fibre care se pot recicla foarte usor. Se gaseste in maro si alb si in mai multe dimensiuni, de la 75 cm pana la 125 cm. 

Fläpps Secretary Desk costa 445 de euro, este produs in Germania, este un birou rabatabil, are scaune si rafturi care pot transforma un colt intr-un birou foarte bun. Este construit din placaj de mesteacan cu balamale de otel inoxidabil foarte puternic. Se gaseste in dimensiunea de 50 cm x 50 cm. 

Hartô Gaston Secretary Desk costa 595 de euro, este un birou francez si este potrivit pentru munca de la laptop, dar daca nu il mai folosesti, se poate strange in asa fel incat sa devina un perete sau mai bine spus un dulap unde se pot pune facturi sau diverse alte obiecte. Exista dimensiuni de 60 cm sau 80 cm, iar biroul este realizat din stejar si se gaseste in mai multe modele de culori mate. 

Tojo Pult costa 152 de lire sterline si este potrivit pentru laptop, dar dimensiunile mai mari il pot transforma intr-o masa. Acesta este potrivit si pentru mai multe activitati nu doar pentru biroul de munca pentru acasa. 

Ziggy Table costa 795 dolari si biroul vine la pachet si cu un scaun. Este potrivit pentru intalnirile de pe Zoom, fiind scaunul foarte comod pentru a petrece cateva ore pe el. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de unul dintre cele mai bun birouri pentru acasa, modelele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune si unele iti poti fi folositoare si pentru alte activitati, nu doar pentru munca.