Cele mai bune camere rezistente la apa

Intr-o zi torida de vara gandul iti este doar la apa, la piscina sau la mare. Dar daca iti place sa faci si poze si videoclipuri in acelasi timp, poate ca ai nevoie de o camera rezistenta la apa, pentru ca daca iti vei scapa telefonul in apa este posibil ca acesta sa pateasca ceva. Exista camere rezistente la apa, unele mai ieftine, altele mai scumpe si sunt foarte bune daca vrei sa filmezi in apa sau sa faci poze in apa. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune camere rezistente la apa, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Akaso Brave 7 LE costa 143 de dolari si este potrivita in cazul in care nu vrei sa cheltuiesti atat de mult pentru o camera impermeabila. Este capabila sa inregitreze 4K, are stabilizarea imaginii, vine la pachet cu multe accesorii, iar ecranul este indreptat spre fata. Totusi, nu se poate compara cu GoPro, dar este buna. Aceasta camera rezista pana la 40 de metri sub apa. Pentru scufundari mai adanci, nu exista un accesoriu special cum se gaseste la GoPro. Totusi, videoclipurile 4K au doar 30 de cadre pe secunda, dar se pot realiza si videoclipuri lente, doar ca rezolutia este mai mica. Calitatea imaginii este pe masura pretului, dar bineinteles, ca nu sunt mai bune decat GoPro. 

GoPro Hero 7 Black costa 239 de dolari si are foarte multe accesorii, baterii, huse si altele. Daca nu vrei neaparat sa ai cea mai buna calitate video sau stabilizare, Hero 7 este suficient de buna. Este o camera mica si rezista fara husa la 10 metri sub apa. Pentru scufundari de pana la 40 de metri exista o husa speciala. Printre accesoriile foarte utile este curea de mana, pentru a nu pierde camera in apa. Este potrivita pentru poze si videoclipuri mai scurte. 

Insta360 One R costa 432 de dolari si este o camera de 360 de grade. Are mai multe obiective si mai multi senzori si este potrivita pentru videoclipuri de tip panorama. Nu trebuie sa indrepti camera catre un anumit subiect, pentru ca ea va capta tot ce se afla in jurul tau. Are si modul 4K si ofera performante mai bune in conditii de slaba iluminare. Camera rezista pana la 5 metri, iar pentru alte adancimi exista alte accesorii. 

Light & Motion Sidekick Duo costa 99 de dolari, iar faptul ca are un LED rezistent la apa, face sa filmeze la o calitate mai buna sau sa realizeze poze mai bune. Va rezista pana la 60 de metri sub apa. 

Prin urmare, daca iti place sa faci videoclipuri sub apa sau poze, inseamna ca una dintre camerele rezistente la apa de mai sus iti vor fi foarte utile.