Dispozitive de la Amazon si Ring

Amazon a anuntat ca va lansa o drona de securitate, ce poate sa zboare in jurul casei tale, iar Ring Always Home Cam este o drona care poate sa zboare in interior si este o camera de securitate de interior. Asistentul vocal Alexa se regaseste in toate dispozitivele de la Amazon, dar si in cele de la Ring si are cateva imbunatatiri in ceea ce priveste detectarea sunetului, iar Amazon a spus ca are suficiente componente tehnologice astfel incat sa vorbesti cu Alexa ca si cum ai vorbi cu un prieten. Acest lucru inseamna ca este un mare pas spre a se crea robotul Alexa. In randurile de mai jos voi descrie cateva dispozitive de la Amazon si cateva de la Ring, care sunt dotate cu Alexa.

Noul model de Echo este o combinatie intre vechile Echo si Echo Plus, iar noul dispozitiv costa 90 de lire sterline, are un sunet mai bun, un woofer mai mare si analizeaza automat acustica din camera pentru a regla volumul. Dispozitivul vine cu un hub pentru casa. Si Echo Dot vine cu o tehnologie similara si costa 50 de lire sterline. Modelul nou Echo Dot de 60 de lire sterline iti aduce un afisaj LED pentru timp, temperatura, temporizatoare si alarme. Acesta are si o functie pentru a amana alarma si aceasta se regaseste si la Echo Dot si la Echo. 

Echo Dot Kids Edition si vine in versiune de tigru si panda. Acest dispozitiv Alexa ofera o experienta personalizata pentru copii, pentru ca ei pot sa seteze alarme, pot sa isi sune prietenii sau membrii familiei, iar dispozitivul are controale parentale. Are o functie, Reading Sidekick, folosita pentru ca Alexa sa invete copii sa citeasca, atunci cand parintii nu au timp. Ea va citi impreuna cu el, il va incuraja cand citeste bine, ii va oferi sprijin.

Compania Ring are 2 modele noi se securitate pentru masini. Unul este o alarma auto care costa 60 de dolari si este un dispozitiv wireless ce se conecteaza la masina si iti trimite alerte daca cineva incearca sa iti sparga masina. Dispozitivul va trimite o alerta prin aplicatia Ring si vei putea sa declansezi alarma masinii. Ring Car Cam este o camera de securitate pentru masina si costa 200 de dolari si filmeaza incercarile de spargere. Vei primi o alerta in acest caz si vei putea vedea ce se intampla. Daca se va produce un accident, camera va suna la serviciile de urgenta. 

Acestea fiind spuse, Amazon si Ring sunt 2 companii care au toate dispozitivele incorporate cu Alexa, iar cele mentionate de mai sus sunt unele dintre ele, iar daca ti-a atras atentia vreuna, o poti cumpara de pe site-ul lor.