Dispozitive la reducere la Best Buy

Black Friday pentru unele companii reprezinta o singura zi din luna noiembrie, iar pentru alte companii inseamna fie cateva saptamani din luna noiembrie, fie intreaga luna noiembrie. Pentru Best Buy inseamna cateva saptamani din luna noiembrie si are la reducere o serie de dispozitive, televizoare, laptopuri, casti, aspiratoare, ecrane inteligente de la Amazon si multe altele. Daca ai nevoie de un dispozitiv care se afla la reducere la Best Buy, nu ezita sa il cumperi si daca vrei sa vezi care sunt aceste produse reduse, ramai cu ochii pe randurile ce vor urma. 

Insignia TV de 32 inci Fire TV Edition costa 120 de dolari si economisesti 50 de dolari. Acest televizor este dotat cu Alexa, se poate asocia cu un Echo Dot si desi nu are un meniu la fel de simplu ca Roku, este mai ieftin decat acesta. 

Televizor LG OLED CX de 55 de inci costa 1,400 de dolari si economisesti 300 de dolari, este un televizor foarte bun, calitatea imaginii este foarte buna si exista si versiune de 65 inci.

Amazon Echo Show 5 costa 45 de dolari si se afla la jumatate de pret. Este cel mai mic ecran inteligente de la Amazon si poate fi util in vizionare videoclipurilor, alarma de dimineata sau multe altele. 

Amazon Echo Show 8 costa 65 de dolari si se afla si acesta la jumatate de pret. Este ecranul mijlociu, de 8 inci, se poate folosi in bucatarie, sa afiseze retete, sa spuna ce pasi urmeaza. 

Lenovo Yoga C940 costa 1,200 de dolari si economisesti 400 de dolari. Acesta este un laptop 2 in 1 premium, este elegant, din metal, are un ecran tactil, se poate folosi pe post de tableta, vine la pachet cu un stilou, are un ecran de 14 inci cu rezolutie 4K. Este dotat cu un procesor Intel Core i7 de-a 10-a generatie, are 16 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 512 GB.

Soundbar-ul Samsung HW-T510 costa 130 de dolari si este redus la jumatate de pret. Are 4 difuzoare stereo si un subwoofer puternic, ce ofera o calitate a sunetului foarte buna. 

Beats Powerbeats Pro costa 160 de dolari si economisesti 90 de dolari. Se gaseste in roz, galben, albastru deschis si rosu. 

Beats Solo Pro costa 180 de dolari si economisesti 120 de dolari, au functia de anulare a zgomotului, iar calitatea sunetului este foarte buna. 

Aspirator Dyson Cyclone V10 Animal Pro costa 400 de dolari si poti economisi 150 de dolari. Este un aspirator fara fir, este puternic si este destul de scump, deci se merita sa profiti de aceasta oferta. 

Asadar, daca ai nevoie de dispozitivele reduse de mai sus, intra pe site-ul de la Best Buy unde vei mai gasi si alte produse la preturi atractive.