Televizoare sub 1,000 de lire sterline

Atunci cand ai nevoie de un nou televizor sau iti doresti un nou televizor, de obicei trebuie sa te asiguri ca ai un buget suficient de mare, pentru ca televizoarele in general au preturi destul de mari, mai ales daca vrei sa fie 4K sau sa aiba diverse functii inteligente. Dar daca nu ai un buget atat de mare si totusi ai nevoie de un televizor nou, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune televizoare sub 1,000 de dolari, asa ca ramai cu ochii pe ce va urma.

Philips 55OLED754 costa 989 lire sterline si este un televizor OLED, ofera un negru profund si alb stralucitor, are un consum redus de energie, este subtire, are HDR si un contrast ridicat. Este un televizor foarte bun ce ofera o calitate excelenta a imaginilor si are o diagonala de 55 de inci.

Sony KD-49XH9505 costa 999 de lire sterline, este de 49 de inci, dar din pacate nu are HDR10+, nu este foarte subtire si nu este nici foarte accesibil. Dar ofera o calitatea foarte buna a imaginilor, culori bogate, contraste ridicate, detalii multe. Are un ecran plat si ii lipsesti HDMI 2.1 ce este necesara pentru conectare statiilor de jocuri.

Panasonic TX-58HX800 costa 799 de lire sterline, are un ecran de 58 de inci si se poate monta si pe perete. Are HDR si are o interfata usor de utilizat si simpla a Panasonic myHome Screen. Nu are toate serviciile de streaming, lipsesc Disney + si Apple TV +. Se descurca foarte bine cu continuturi 4K, contrastul este ridicat, culorile sunt naturale, negrul este profund si albul este stralucitor. 

Hisense 65U7QF costa 799 de lire sterline si are o diagonala de 65 de inci si este un televizor 4K. Are HDR, adica HLG, HDR10 si HDR10+, Dolby Vision. Culori sunt precise, dar indraznete, imaginile sunt bogate in detalii. Dar acest televizor nu este cel mai bun cand vine vorba de a face miscare sa fie mai lina, astfel ca imaginile pot fi mai nenaturale.

Samsung QE50Q60T costa 649 de lire sterline si are o diagonala de 50 de inci, are 3 intrari HDMI, doar ca nu are Dolby Vision HDR. Calitatea imaginilor este foarte buna, contrastul este echilibrat, culorile sunt uniforme, detalii sunt multe. Miscarea este foarte bine gestionata, astfel incat sa fie neteda.

Samsung QE55Q65T costa 799 de lire sterline si are o diagonala de 55 de inci. Este un televizor 4K, nu are Dolby Vision 4k HDR, calitatea sunetului este foarte buna si imaginile la fel. Interfata este simpla, usor de utilizat.

Prin urmare, daca ai nevoie de un televizor nou, doar ca bugetul pe care il ai la dispozitie nu este prea mare, mai sus sunt cele mai bune televizoare sub 1,000 de dolari.