Schimbari pentru AirPods 3

Apple deja se pregateste pentru a crea noile AirPods 2 ce se vor lansa in 2021. Sunt persoane care indragesc pe cat se poate de mult aceste casti, doar ca unele persoane prefera alte casti wireless mai ieftine. Un avantaj al acestor casti este acela ca poti folosi o singura casca pentru a vorbi cu cineva sau pentru a asculta muzica, ceea ce ajuta la prelungirea duratei de viata a bateriei. AirPods de a doua generatie sunt lansate de un an si jumatate, AirPods Pro de un an, iar anul aceasta compania a lansat AirPods Max de tipul peste ureche care sunt foarte scumpe. Acum, haide sa aflam ce specificatii se doreste ca AirPods Pro sa le aiba si zvonuri despre acestea.

Un zvon spune ca noile AirPods vor arata mult mai bine, premium, ca o pereche profesionala de casti, cu functia de anulare a zgomotului, dar si alte caracteristici audio foarte bune. Acest lucru inseamna ca tulpinile vor fi mai scurte si vor veni la pachet cu mai multe dimensiuni de varfuri ce se vor putea schimba. Castile creeaza un sigiliu strans in ureche pentru a bloca zgomotul, dar ar fi de dorit sa nu mai fie atat de strans sigiliu, dar designul sa ramana la fel, castile sa fie la fel de usoare. 

Modelul nou de casti ar putea sa fie mai scump decat AirPods originale, ceea ce nu ar fi un bun inceput. Dar, este posibil sa aiba caracteristici care sa justifice aceasta diferenta mare de pret, poate ca vor avea o calitatea a sunetului mai bun sau o durata de viata a bateriei mult mai mare. 

AirPods-urile de cand s-a lansat IOS 14 si Big Sur s-au conectat mai repede, doar ca trebuie sa verifici mereu daca s-au asociat cu dispozitivul dorit. Ar fi de dorit daca s-ar introduce o functie sau un buton prin care sa selectezi dispozitivul dorit si sa se realizeze asocierea cu rapiditate. AirPods Max au cipuri A1 care ajuta castile sa realizeze acest aspect. 

Alta caracteristica ce s-ar dori este ca AirPods-urile sa isi dea seama ce asculti si in functie de continut sa creasca basul, sa faca vocile mai auzite si altele. 

Acum ceva legate de functiile de fitness. S-ar mai dori ca AirPods-urile sa recunoasca momentul in care incepi antrenamentele sau sa fie mai multe controale pentru monitorizarea activitatilor. Apple Watch si AirPods ar trebui sa fie o pereche potrivita pentru fitness si sa existe mai mult control al ceasului cu AirPods. 

Acestea fiind spuse, cele mentionate anterior sunt doar cateva zvonuri si ceea ce ar fi de dorit la urmatoarele modele de casti ale Apple, inca nu se stie nimic sigur despre ele. Deci, asteptarile de la urmatoarele modele sunt legate de calitatea audio, fitness si durata de viata a bateriei.