Cele mai bune sonerii video pentru 2021

Daca vrei sa ai o casa inteligenta, sa ai cat mai multe dispozitive inteligente in casa, o sonerie video trebuie neaparat trecuta pe lista. Chiar daca sunt pompos, complicat, ea este de fapt foarte usor de configurat, de instalat. Pe langa faptul ca este un dispozitiv foarte util si potrivit in cazul hotilor, este foarte eficienta cu musafirii sau persoanele care se vor prezenta la usa ta. Acest pachet contine o sonerie, un microfon, o camera si un senzor de miscare. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune sonerii video pentru acest an, ramai cu ochii pe randurile urmatoare.

Nest Hello Video Doorbell costa 205 lire sterline, ofera o calitate foarte buna a imaginilor si chiar daca este mai scump decat alte modele, are functii pe care altele nu le au. Soneria poate sa emita alerte cand se afla cineva la usa, daca ti s-a lansat un pachet la usa, daca cineva ridica acel pachet, poate sa fac diferenta dintre un om si un animal. Are mesaje care se pot spune persoanelor de la usa, precum „Poti sa o lasi acolo”. Are un zoom detaliat, un raport de aspect de 4:3, ce permite vizualizarea intregii fete. Are functia HDR care presupune ca fetele vor fi vizibile chiar daca soarele este puternic.

Ring 3 Plus costa 159 de lire sterline, are o serie de functii foarte utile si eficiente, poate spune daca o persoana este la usa sau daca se afla pe troutuar, pentru a nu fi nevoie sa mergi de fiecare la usa. Este dotat cu Alexa, deci poti sa vezi cine este la usa de la televizor sau pe ecranul unui Echo. Calitatea videoclipului nu este cea mai buna, dar este decenta si functia HDR ajuta la identificare fetelor persoanelor. Este alimentat de baterii, deci este foarte usor de instalat.

Netatmo Smart Video Doorbell costa 269 de lire sterline, are un design interesant, dar nu poate inregistra pe cloud, deci are nevoie de un card de memorie. Poate sa recunoasca fetele persoanelor, zonele de alerta se pot personaliza. Soneria se poate controla din aplicatia Home sau vocal prin Siri. Daca cineva este la usa, va emite de 3 ori alerte de avertizare. Chiar daca campul vizual nu este atat de larg, vei putea vedea in continuare actiunile de la usa ta, doar ca ea inregistreaza doar oamenii, nu si intreaga actiune.Cardul de memorie are un avantaj, deci daca nu vei mai avea Wi-Fi, va continua sa inregistreze.

Acestea fiind spuse, un inceput pentru o casa inteligenta o reprezinta soneria video, se gasesc cateva modele pe piata si o poti alege pe cea care ti se potriveste mai bine si cea care se incadreaza in bugetul tau.