Asteptari de la iPad Pro

Apple s-a desprins de compania intel, astfel ca acum noile laptopuri vor fi dotate cu propriile procesoare. Chiar daca modelul de iPad Pro de anul trecut nu a intampinat probleme in ceea ce priveste performantele si procesorul, Apple a simitit nevoia de a mai introduce si alte tehnologii, alte functii care vor veni odata cu noul model. Circula un zvon cu privire la ce functii si specificatii va aduce noul model de tableta de la Apple, iar utilizatorii si-au exprimat si anumite dorinte, asteptari de la acesta, iar daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa citesti randurile de mai jos. 

iPad Pro este cel mai scump model de tableta de la Apple, iar el are cele mai bune functii. Modelul de iPad Pro de pana acum are un ecran foarte bun, clar, luminos, doar ca ar trebui sa primeasca un panou OLED sau chiar Mini LED. Din pacate, rata de actualizare este de 120 Hz nu este prezenta inca nici la telefoane, deci nu le au nici tablete. De aceea, ar fi de dorit ca noul model sa introduca aceste specificatii, mai ales pentru ca acest model se dedica in mod special designerilor grafici, editorilor foto, de aceea persoanele au nevoie de ecrane foarte bune.

iPad Pro din 2020 este dotat cu un procesor foarte bun, care nu a adus niciun fel de probleme, fiind vorba despre A12Z. Cu toate acestea, s-ar dori ca noul model sa fie dotat cu un procesor mai nou, precum A14Z sau A14X, care sa ofere performante mai bune sau chiar sa se utilizeze procesorul M1 ce este folosit si la laptopuri. 

Chiar daca Apple si-a lansat telefoanele 5G abia anul trecut, pana acum nu exista nicium model de tableta care sa aiba 5G, de aceea ar fi de dorit ca noul iPad Pro sa aiba conectivitate 5G, la fel ca seria de iPhone 12.

Un raport de la Apple a dezvaluit faptul ca noul model ar putea sa primeasca un Apple Pencil mai bun, sa fie mai compact, sa aiba controale tactile si sa aiba niveluri diferite, adica si functii din prima generatie, dar si din a doua.

Chiar daca in aceste timpuri se frecventeaza videoconferintele, camera frontala de la iPad Pro nu este bine plasata, ceea ce inseamna ca Apple ar putea sa schimbe pozitioa camerei, astfel incat tableta sa poate fi asezata si in verticala, iar imaginea ta sa se vada bine.

Acestea fiind spuse, destramarea colaborarii Apple cu Intel, pe langa faptul ca avut ca efect un procesor mult mai bun la MacBook-uri, ar fi de dorit ca si asupra noului model de iPad Pro sa aiba efectele dorite de catre fanii companiei, atat din punct de vedere al procesorului, dar si din punct de vedere a ecranului, a Apple Pencil si altele.